Na de verschroeiende nederlaag van vorige week tegen FC Daknam is WS Meerdonk er zaterdag ingeslaagd om een punt mee te nemen vanuit Kruibeke. De twee doelpunten bij de thuisploeg komen op het conto van Vincent Baecke. Voor de bezoekers waren het Jan De Paep en Glenn Bouchier die de doelpunten voor hun rekening namen.

Coach Geoffrey Vonckx (WS Meerdonk).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we na onze pandoering tegen titelkandidaat FC Daknam een meer dan verdiend punt hebben gepakt tegen PDK Kruibeke” aldus een tevreden Geoffrey Vonckx. “Het openingskwartier waren we duidelijk de baas, terwijl Kruibeke geen antwoord vond op ons voetbal. We creëerden een tweetal kansen, waarvan één grote maar jammer genoeg miste Moh Bitit. Amper een minuut later kwam Kruibeke, naar mijn gevoel niet echt verdiend, op voorsprong met een kopbaldoelpunt van de vrijstaande Baecke. Op het halfuur bezorgde De Paep ons de gelijkmaker, zodat gerust werd met een 1-1 stand.”

“Na de herneming nam de thuisploeg geleidelijk aan de match over, maar verder dan enkele afstandsschoten buiten het kader kwam het niet. Ik denk dat onze doelman geen enkele bal heeft moeten pakken. Op een vrije trap was het alweer Baecke die Kruibeke op voorsprong zette. We zijn er blijven voor gaan en blijven in geloven. Dit leverde ons in de eindfase van de match de gelijkmaker op via Glenn Bouchier.”

“Ik kijk dan ook zeer tevreden terug op deze match, zeker na vorige week. Met alle respect maar we hebben dit gelijkspel echt wel verdiend temeer zij, nog voor de match begonnen was, dachten dat de overwinning al binnen was.”

“Volgende week ontvangen we in eigen huis KVV Laarne-Kalken. Ik hoop dat we een vervolg kunnen breiden aan het voorbije weekend. We kijken er zeker en vast naar uit en zullen op de afspraak zijn.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – WS Meerdonk