Met doelpunten van Stefan Van Leugenhaege, Savion Berisha en de hattrick van Bjorn Van Der Stighelen stuurde FC Hoogeinde de buren van FC Sint-Niklaas met een 5-0 nederlaag huiswaarts. Hiermee blijft FC Hoogeinde zich nestelen in de top vijf van het klassement. Komende zaterdag zakt Glenn Van Roeyen met zijn team af richting VKS Hamme-Zogge.

FC Hoogeinde kon vieren na de zege tegen FC Sint-Niklaas. Foto: RV.

“Ik vind dat we gans de wedstrijd goed gespeeld hebben” blikt Savion Berisha terug. “Bovendien wisten we ons kansen af te werken. We zijn goed aan de match begonnen en werden kort voor de rust beloond met een doelpunt van Stefan Van Leugenhaege. De 1-0 was meteen ook de ruststand.”

“We zijn na de rust scherp aan de tweede helft begonnen, wat snel leidde tot de 2-0 met een doelpunt van mezelf. Daarna was het de beurt aan Bjorn Van der Stighelen die maar liefst driemaal op rij wist te scoren. We hebben gedaan wat we moesten doen, zijn de drie punten thuis houden.

“Komende zaterdag hebben we met de match op Hamme-Zogge een moeilijke verplaatsing. We willen hoe dan ook niet met lege handen huiswaarts keren. Het is onze ambitie om dit seizoen in de middenmoot af te klokken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KFC Hoogeinde