Promovendus Rangers Opdorp is, in het eerste jaar in tweede provinciale, aan een sterk seizoen bezig. De voorbije speeldag ging het vlot winnen op KV Sint-Gillis, zondag krijgen ze het bezoek van de groen/witten van KJV Kruibeke.

Wout Geysels (Rangers Opdorp). Foto: RV.

“We zijn naar KV Sint-Gillis getrokken met een sterk team” aldus Wout Geysels. “Bovendien waren de weersomstandigheden ideaal om te voetballen, daarnaast speelden we ook op een mooi veld. We zitten echt wel in een luxepositie aangezien er niets moet. Dat zorgt ervoor dat we zonder stress kunnen spelen, we zijn dan ook met een uitstekende teamspirit aan de match begonnen.”

“Vanaf het eerste fluitsignaal hebben we het gebeuren gedomineerd en hadden we alles onder controle. Kort voor het halfuur kregen we vanop een dertigtal meter een vrije trap, deze werd voor doel gebracht waarop ik deze overhoeks kon binnen koppen. Na een actie vanop onze eigen helft werd Saïd Aldiev aangespeeld, die twijfelde niet en prikte de 0-2 tegen de netten.”

“Na de rust leek er bij de thuisploeg wat bijgestuurd en moesten we even zoeken om opnieuw de overhand te nemen. Onze taak was op dat moment om de nul op het bord te houden en daar zijn we ook in geslaagd. In de slotminuten waren er nog enkele kansen maar deze werden ofwel afgeblokt, of de bal belandde tegen het kader of hij werd van de lijn gehaald.”

“We gaan er zondag alles aan doen om met dezelfde ingesteldheid de match tegen Kruibeke aan te vatten. Onze sterkte is dat we met een perfecte mix zitten van jeugd en ervaren spelers en dat iedereen zich telkens voor 100% geeft. Het feit dat we zo hoog in de rangschikking komt ook omdat we zonder druk spelen en de tegenstander nooit onderschatten.

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Rangers Opdorp