Het Nidakteam van coach Ivo De Mulder heeft het nieuwe jaar succesvol ingezet. De Nieuwkerkse dames wonnen hun uitwedstrijd tegen VDK Gent B met 2-3, na een spannende race. Dankzij deze overwinning houdt het voeling met de middenmoot. Aanstaande zondag krijgen ze VKT Torhout op bezoek en uiteraard hopen ze die positieve lijn door te trekken.

Coach Ivo De Mulder (VC Nidak).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Tegen VDK Gent B hebben we een hard bevochten, maar ook deugddoende overwinning behaald” aldus een tevreden Ivo De Mulder. “Ik vind dat we zeer sterk aan de wedstrijd begonnen zijn, maar in de loop van set twee sloop er wat stress en twijfel in de ploeg. Daardoor werd het even moeilijk, maar gelukkig hebben we het tij kunnen keren. Vanaf de vierde set namen we de bovenhand, waarna we ook een bijzonder sterke vijfde set hebben gespeeld.”

“Uiteraard hopen we aanstaande zondag, voor onze thuiswedstrijd tegen Torhout, die lijn door te trekken. Hopelijk slagen we erin om, in de eerste thuismatch van dit jaar, ook tegen hen punten te pakken. We beseffen dat dit zeker niet eenvoudig zal zijn, maar we gaan er deze week alles aan doen om dit te realiseren.”

Volleybal – 2de nationale(V) – VC Nidak Nieuwkerken