2P C Voetbal – SK Kallo: De Backer, Roberto Prata, Alkoubai, De Jonghe en Prince Dahi zijn onzeker (wegens blessure of ziekte). Doelman Braem is op vakantie, Van Overtvelt is terug na vakantie.

2P C Voetbal – SK Kallo: T1 Christof De Schepper en T2-Beloften Hiram Tamundele verlengden voor volgend seizoen. Nieuwkomer Nicky Gerlo werd vastgelegd als extra T2. Er wordt ondertussen nog uitgekeken naar een keeperstrainer voor volgend seizoen, in vervanging van Michel Van Britsom die stopt.

2P C Voetbal – H. Sinaai: Thomas Coppens en Nils Van de Weyer zijn op reis. Cis Vercouteren is geblesseerd

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: de ziekenboeg blijft groeien. Toon De Rop werd geopereerd, Cisse Goossens moet worden geopereerd, Jeroen Wuytack is al zeven weken out met een letsel aan mediale band van de knie. Senne Van Severen speelt de maand februari ook nog niet. Jason Van Esbroeck sluit aan bij de groep maar is nog niet 100% fit. Emanuel Akakpovi blijft sukkelen met de hamstring.

2P C Voetbal – White Boys: Joren De Graeve en Can Eryilmaz blijven geblesseerd. Dries Noens werkt verder na zijn blessure. Kenny Heyndrickx, Jarno Rombaut, Sascha De Cock en Mo Mahayri zijn niet beschikbaar.

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Robbie Van Hamel is langdurig geblesseerd. Hakim Boussehaba is geschorst. Ewoud en Elias Schelkens zijn op reis.

2P C Voetbal – SK Grembergen: Bram Rijckaert en Brent Claessens zijn op skivakantie. Er zijn nog een aantal spelers twijfelachtig

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Tachelet, Van Spittael en De Saegher zijn langdurig out. Pinoy, Jes Konrad en Van De Vyver zijn op skiverlof. Franckaert en Van Britsom keren terug bij de selectie

2P C Voetbal – Heikant Zele: Frans, Raemdonck, Nachtegael, Derde en De Vuyst zijn niet beschikbaar.

2P C Voetbal – SK Kemzeke: Lander Vercauteren, Bryan De Caluwé, Simon Van Callenberge en Arno Pinoy zijn niet inzetbaar

2P C Voetbal: Rangers Opdorp: Maarten Buelens is nog steeds out. Ilja De Smedt is met vakantie

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Hasan Khudher (knie) is buiten strijd. Jenne Janssens en Ridwan Gyselinck hebben deze week de training hervat. Dylan Vermeulen, Déjan De Pauw en Kevin Stobbelaar zijn met vakantie. 

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Nick Vanhaevermaet, Jelle Michelet en Lander Van den Bossche zijn out.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: Maarten Leybaert, Ian Devriese, Sven De Pau en Michael Devriese zijn nog geblesseerd, de laatste drie hebben wel de trainingen hervat. Matti De Roos en Zander D’Huyvetter zijn met vakantie, al kan men Matti De Roos mogelijks wel inzetten

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Preben Delclef, Dante, Gillian Merckx en Gianny Schockaert blijven out.

2P A Voetbal – Dyn. Beervelde: iedereen is inzetbaar