VW Hamme moest vorig weekend vrede nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Elene-Grotenberge. Ze blijven nog steeds op de derde plaats staan, maar voelen HO Kalken naderen. De supporters waren na afloop niet echt tevreden met dit resultaat. Het wordt nu uitkijken naar de uitwedstrijd op het veld van het nummer twee Voorde-Appelterre. De Wuitens kunnen eveneens scherprechter spelen in het titeldebat aangezien leider Tempo Overijse op 2 april nog afzakt naar Hamme.

Beau Ponnet (VW Hamme). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het was tegen Elene inderdaad niet zo een goede wedstrijd van ons” geeft Beau Ponnet toe. “Het is spijtig dat we gelijk gespeeld hebben, ik weet niet of dit voor ons terecht was. Ik heb dan ook alle begrip voor de ontgoocheling van onze supporters, zeker als je een teleurstellend resultaat neerzet. Gelukkig kunnen we steeds op onze supporters rekenen, zij blijven achter ons staan.”

“Ik kan helaas niet meedoen zondag op Voorde-Appelterre, ik ben geschorst. Maar concreet naar de komende zes competitiewedstrijden toe moeten we deze gewoon wedstrijd per wedstrijd bekijken. We moeten er alles aandoen om die derde plek vast te houden, want we willen zeker de eindronde spelen.”

“Voor ons maakt het niet echt uit of we scherprechter zijn in het titeldebat. Ik zeg het nogmaals we moeten alleen naar onszelf kijken. De wedstrijden die er nu aankomen zijn voor ons van zeer groot belang en dat is het enige dat telt.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme