De laatste competitiewedstrijd van Forza Temse dateert al van 17 februari, toen werd er gewonnen met 6-3 tegen Futsal Gent. Vanavond trekt Forza Temse naar het voorlaatst geklasseerde PSF Lier. In de heenwedstrijd wonnen de Waaslanders met 11-4.

Forza Temse. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We mogen ons zeker niet laten misleiden door het klassement” aldus Ismail Ben Ayad. “We vatten elke wedstrijd aan zonder enige vorm van onderschatting van de tegenstander. Dat zal vanavond ook het geval zijn. Ik reken op een vrijwel voltallige kern, ik hoop dus op een sterk resultaat.”

“Wat het competitieverloop betreft ben ik niet echt helemaal tevreden, al kan ik alles wel in de juiste context plaatsen. Als echte winnaar wil ik elk seizoen voor de prijzen spelen. Dit had dit seizoen gekund op voorwaarde wat we elke match op volle sterkte hadden kunnen spelen. Uiteraard heb ik er echt wel begrip voor aangezien we met heel wat spelers aantreden die ook actief zijn in het veldvoetbal. Daar betalen we op sommige momenten de tol voor.”

“Dat neemt niet weg dat we ons dit seizoen al geamuseerd hebben met een heel hechte vriendengroep en bij wijlen met zeer leuk futsal. Met het oog op de toekomst hebben we ons in het tussenseizoen gevoelig versterkt. Op extra sportief vlak hebben we ook leuke stappen gezet met een aantal fijne samenwerkingen met sponsors. Dit zorgt er voor dat we ons team verder kunnen uitbouwen.”

Fotoreportage Forza Temse – Futsal Team Gent

Zaalvoetbal – Interprovfutsal (M) – Forza Temse