KSK Kallo speelde vorig weekend gelijk tegen Sp. St.-Gillis-W. Zaterdagavond staat er met de uitwedstrijd op H. Sinaai alweer een zware opdracht te wachten. We vroegen doelman Owen Verbraeken om een reactie.

Owen Verbraeken (KSK Kallo). Foto: RV.

“Niettegenstaande de 3-0 nederlaag tegen Kieldrecht speelden we daar toen een fantastische eerste helft” aldus Owen Verbraeken. “Het is met die ‘mindset’ dat we de wedstrijd tegen St.-Gillis-W hebben aangevat. Dit loonde ook, want na amper drie minuten stonden we 1-0 voor. Na een blessure van Abdoulie Jeng was de organisatie even zoek, met als gevolg dat het kort daarna 1-1 stond. Daarna was het een leuke over en weer gaande partij, met veel intensiteit in de duels en veel ruimte in de omschakeling. Dit resulteerde in een tweede helft met veel kansen langs beide kanten.”

“Ik denk dat we uiteindelijk tevreden mogen zijn met een gelijkspel, ook al hadden we stiekem gehoopt om de drie punten thuis te houden. Uiteindelijk mogen we niet vergeten dat we met St.-Gillis-W tegen een ploeg gespeeld hebben die meedoet voor de eindronde.”

“Voor de match tegen H. Sinaai verwacht ik mij eigenlijk aan hetzelfde spelbeeld dan de twee voorgaande wedstrijden. Je mag er zeker van zijn dat we sterk gemotiveerd zullen zijn, we gaan met het nodige vertrouwen deze wedstrijd aanvatten. Ondanks onze één op zes tegen top-vijfploegen hebben we getoond dat onze kwalitatieve groep het deze ploegen behoorlijk moeilijk kunnen maken. Met alle respect voor onze tegenstander, maar we gaan onze huid duur verkopen.”

“In de resterende zeven wedstrijden zitten nog een heleboel leuke affiches. Ons hoofddoel, namelijk het behoud, is veilig gesteld maar de honger naar meer is in onze groep nog niet gestild. Ik denk dat we als groep een top acht plaats mogen ambiëren. Bovendien heeft het overgrote deel van onze groep bijgetekend, we doen er dan ook alles aan om nog meer automatismen te creëren. We kijken er naar uit om mee te bepalen wie de eindronde gaat betwisten.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo