Op drie speeldagen voor het einde van de reguliere competitie voert Futsal Jamgroup Temse het klassement aan. Het won de voorbije speeldag met 2-4 van Hove Sport, maandagavond nemen ze het op tegen Psf Lier en komende vrijdag ontvangen ze op eigen veld FC Bellatoris Antwerpen. Met drie wedstrijden op één week tijd wacht hen nog een zware week.

Khaled Oulichki (Futsal Jamgroup Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben tegen Hove Sport de match gedomineerd van begin tot einde” luidt het bij Khaled Oulichki. “Op geen enkel moment zijn we in de problemen gekomen. Het is duidelijk dat we de laatste weken terug naar ons beste vormpeil groeien. Om het seizoen tot een goed einde te brengen zal dit ook nodig zijn.”

“We hebben nog een zwaar programma voor de boeg, zeker omdat alle spelers ook nog actief zijn op het veld. Velen strijden nog voor een kampioenschap, promotie of tegen de degradatie. Zeker ook als je naar onze leeftijden kijkt, ik denk dat in onze kern maximum drie twintigers zitten.”

“Het wordt dus zeker nog een spannend slot van het seizoen. Ik ben er echt van overtuigd dat we met de maturiteit en metier waarover de ploeg beschikt we het seizoen positief kunnen afronden.”

Zaalvoetbal – Interprovfutsal  D (M) – Futsal Jamgroup Temse