Na drie weken zonder competitie neemt Basics Melsele B het zaterdagavond in eigen huis op tegen Sparta Laarne A. Dit is meteen ook de start van de vijf resterende competitiewedstrijden. De Melselenaars staan momenteel op de derde plaats maar hebben nog steeds zicht op de tweede plaats.

Logo Basics Melsele (RV).

“Ik denk dat we ons tegen Sparta Laarne aan een zeer stevige, maar ook fysieke match mogen verwachten” klinkt het bij Wout Huybrechts. “Deze match zal wel anders zijn ten opzichte van de heenmatch. Toen waren we niet volledig en hebben die martch verloren met 72-54. Dat neemt niet weg dat we een sterke teamprestatie zullen moeten neerzetten om enige kans te maken op de overwinning.”

“Sparta Laarne is een team dat zeer sterk is onder de borden in de rebounds en tevens over een sterk collectief beschikt. Dat neemt niet weg dat ik denk dat we offensief over de nodige wapens beschikken tegen hun defence.”

“Er blijven inderdaad nog vijf wedstrijden te spelen in dit seizoen. Ik verwacht mij eerlijk gezegd nog aan vijf zware matchen, maar we bekijken alles match per match. Het zal ongetwijfeld nog een spannend competitie einde worden. We mogen zeker geen steken meer laten vallen en vooral naar onszelf kijken.”

Basketbal – 1ste provinciale (M) – BBC Basics Melsele B