Op de tweede speeldag van de barragewedstrijden in tweede provinciale verloor VK White Boys met 2-0 tegen Eendracht Houtem. Wil het nog kans maken op een verlengd verblijf in tweede dan zal er zondag, in eigen huis, moeten gewonnen worden van VSV Gent.

Abderrahman El Mahri (VK White Boys). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is bijzonder jammer dat we verloren hebben tegen Houtem” aldus Abderrahman El Mahri. “We kwamen al snel op achterstand. Daarna hebben we nog een paar vrij grote kansen gehad, maar de bal wou niet in doel. Zo hadden we, na een mooie actie van Kjell Maes, de kans om gelijk te maken.”

“Direct bij de aanvang van de tweede helft nam de spits van Houtem een voorzet over. Wout Van Daele, onze doelman, bracht in eerste instantie redding maar in de herneming werd het dan toch 2-0. Het was echt wel jammer dat we op Houtem twee vaste spelers moesten missen. Het was een ongelukkige match, het was bovendien niet echt onze dag. Ik denk dat er zeker niet meer dan een gelijkspel in zat. Het was eigenlijk wel een verdiende zege voor Houtem.”

“We gaan zondag, thuis, tegen VSV Gent zeker en vast vol voor de overwinning. We beseffen dat het een moeilijke match zal worden, maar we gaan alles op alles zetten om in tweede provinciale te blijven. We hebben dit seizoen kunnen rekenen op de steun van onze supporters. Ik hoop dat ze ook zondag op post zijn om ons te steunen voor deze belangrijke wedstrijd. Hopelijk kan White Boys volgend seizoen opnieuw aantreden in tweede provinciale, maar dan met een quasi volledig nieuwe en verjongde ploeg. Ik wil graag met de huidige spelers waar ik zolang mee heb samengespeeld in schoonheid eindigen.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys