H. Sinaai haalde heel wat versterking binnen en mikt voor volgend seizoen dan ook op een top vijf plaats. Nog even en het voorbereidend werk gaat van start voor Tjorven Quintelier en zijn team.

Tjorven Quintelier (H. Sinaai). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is zeker en vast onze ambitie om volgend seizoen opnieuw top vijf te spelen” aldus een gedreven Tjorven Quintelier. “Dat neemt niet weg dat ik mij aan een zware reeks verwacht, mijn inziens is ze zwaarder dan vorig seizoen. Het is duidelijk dat er geen zwakke broertjes in zitten.”

“Wat de transfers betreft ben ik zeer blij, de club heeft heel goed haar huiswerk gemaakt. Het was niet gemakkelijk om de vertrekkende spelers te vervangen, maar ik moet zeggen ‘hoedje af’ voor hun werk. Het is nu aan ons als staf om er één geheel van te maken.”

“Op dinsdag 23 juli starten we met een fysieke prikkel de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bovendien spelen we ook nog enkele oefenwedstrijden. De Hofman Cup is al een aantal jaren zijn charme kwijt, maar uiteraard wil dat niet zeggen dat het ons niet interesseert. Integendeel, het zijn wedstrijden waarin de spelers moeten tonen dat ze klaar zijn voor de competitiestart.”

Trainersstaf: Tjorven Quintelier (T1), Angelo Jacobs (T2), De Bruyn Benny (KT)

Inkomende transfer:

Brentley Van Huffel ( Haasdonk), Kjell Van Der Vloedt ( Destelbergen ), Adriano Santos (Burcht ), Quinten Van Buynder  (Melsele ), Tibo Pieters (Kallo), George Da Rocha Casimiro (Humbeke), Bentley de Jonghe (Kallo), Joren De Waele (VW Hamme ), Klakson Wanderley Soares.(Kallo ), Luca Vunck  (Destelbergen), Yoren Pieren (KSK Beveren), Mathias Van Goehem (KSK Beveren)

Uitgaande transfers:

Cis Vercauteren (?), Jelle Meireson (Haasdonk B), Jens De Rijck (SV Blauw Wit Temse), Emiel Pinxten (stopt), Mathijs  Gerets (Puurs), Marco De Pauw (Vrasene), Jari Van der Coelden (St.-Gillis-Waas), Glenn Binder (?)

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai