SK Oudegem is voor volgend seizoen niet langer ingedeeld in de Wase reeks in derde E, maar komt het komend seizoen uit in derde D. De troepen van coach Dirk De Cremer zijn zich hiervoor volop aan het voorbereiden. In het tussenseizoen haalden ze versterking binnen en kijken dan ook met vertrouwen uit naar de competitiestart tegen SK Aaigem.

Dirk De Cremer (SK Oudegem). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“In het tussenseizoen hebben we enkele transfers gedaan” aldus Dirk De Cremer. “Op die manier is onze kern merkelijk groter dan de voorbije seizoenen. Er is nog heel wat werk om de nieuwe spelers in te passen, maar daar dient de voorbereiding voor. Deze loopt trouwens zoals verhoopt.”

“Op de openingsspeeldag nemen we het op tegen SK Aaigem, wat al zeker een stevige tegenstander is. Zij zijn vorig seizoen niet voor niks vierde geëindigd. Dat wordt dus direct een goede waardemeter.”

“Hopelijk kunnen we een rustig seizoen spelen in de linkerkolom. Mits een goede start en weinig blessures kunnen we dan eventueel de eindronde spelen, al beseffen we dat er veel ploegen een eindrondeticket ambiëren.”

Voetbal – 3de provinciale D (M) – SK Oudegem