De dames van Svelta Melsele A hebben alvast hun competitiestart niet gemist. Melsele haalde het in eigen huis met ruime 4-1 cijfers van FC Kontich. Voor de doelpunten zorgden Jelien De Laet (2x), Kirsten Van Dessel en Amber Verlee. Volgende week zaterdag maken de Svelta-dames de verplaatsing naar Yellow Red KV Mechelen B.

Jelien De Laet (Svelta Melsele dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De wedstrijd begon best wel moeizaam” aldus Jelien De Laet. “In de aanvangsminuten vonden we niet echt onze draai. Het doelpunt van Kontich heeft ons echter wakker geschud en amper twee minuten later stond het terug gelijk. Met deze verschrikkelijke warmte kwam de rust als geroepen.”

“Na de hervatting vonden we onze tweede adem en al snel gingen we op zoek naar nog een goaltje. Dit werd snel gewonnen en met de 2-1 voorsprong hebben we nog extra doorgeduwd en gingen we op zoek naar nog een doelpunt. Dat hebben we ook gevonden, het worden er zelfs twee en dat zorgde voor een 4-1 eindstand. Ik kijk dan ook zeer positief terug op deze wedstrijd, al is er wel duidelijk geworden dat er nog werkpunten zijn. Persoonlijk ben ik bijzonder tevreden met mijn twee doelpunten.”

“Volgend weekend trekken we inderdaad naar YR Mechelen, een ploeg waar ikzelf weinig over af weet. Sowieso is ons doel niet anders dan dit tegen Kontich, we willen de drie punten meebrengen naar Melsele. Het is, wat mij betreft, dit seizoen de opdracht om de drie punten thuis te houden of ze mee te nemen naar Melsele.”

Voetbal –Interprov. B (V) – Svelta Melsele dames A