KAV Dendermonde zette op het veld van SK Kemzeke een sterke prestatie neer. Toch zijn ze er niet ingeslaagd om het eerste punt van dit seizoen mee huiswaarts te nemen.

Arne Naudts (KAV Dendermonde). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“We zijn op Kemzeke eigenlijk zeer sterk aan de wedstrijd begonnen” aldus Arne Naudts. “We speelden goed voetbal en hadden een paar kansen. Jammer genoeg slaagden we er niet in om deze om te zetten in een doelpunt. Bovendien kregen we net voor de rust een doelpunt tegen. Tijdens de rust is er op gehamerd dat er mogelijkheden op puntengewin waren. Ik denk dat dit ook te zien was na de herneming. De inzet was zeker aanwezig, ook al was het niet altijd zuiver, de wil om te winnen was zeker aanwezig. Uiteindelijk komen we verdiend op 1-1. In de slotfase kregen we dan jammer genoeg een te vermijden doelpunt tegen. Ik denk dat we nu verder moeten bouwen op deze prestatie. Ondanks het verlies hebben we goed voetbal gebracht en zat er progressie in ons spel.”

“Volgend weekend nemen we het op tegen KJV Kruibeke” gaat Arne Naudts verder. “We moeten ons vooral concentreren op ons eigen spel en niet teveel bezig zijn met de tegenstander. Als we er in slagen om de foutjes eruit te halen dan denk ik dat tegen Kruibeke veel mogelijk is.”

“Voor aanvang van de competitie was onze ambitie vrij groot” luidt het bij Arne Naudts. “Maar met onze valse start is dat op dit moment moeilijk te zeggen. Ik ben ervan overtuigd dat de ganse groep elke match wil winnen en hier gaan we samen naar toe werken.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KAV Dendermonde