Na een nul op vijftien kreeg Birger Roels de sportieve touwen in handen bij Schelde B en met succes. Het team  realiseerde een knappe tien op twaalf en lijkt aan een steile opmars bezig. Morgenavond spelen ze uit op het veld van E. Zele, dat in de ranking vlak achter hen staat.

Bij KVV Schelde B gaat het crescendo. Foto: RV.

 “Het is inderdaad een feit dat het verschil gigantisch is” aldus T1 Birger Roels. “Op zeer korte tijd hebben de spelers opgepikt wat ik van hen verwacht. Ik heb enerzijds een beetje discipline in de groep gebracht, maar vooral ook het geloof in eigen kunnen.”

“Het gaat in stijgende lijn en het spel wordt elke week beter. Ze komen allemaal op het veld met de wil om te winnen, bovendien hebben ze ook geen schrik meer om fouten te maken. Positief is ook dat iedereen werkt voor elkaar. Op training mag ik telkens rond de dertig spelers ontvangen. We blijven werken van week tot week, uiteraard proberen we het momentum vast te houden.”

“Morgen wacht ons op het veld van E. Zele een echte, nieuwe uitdaging en dit op een groot veld en tegen een goed voetballende ploeg. Het leidt geen twijfel dat we weer heel veel energie en focus op de mat zullen moeten leggen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat we de stijgende lijn aanhouden.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – KVV Schelde Serskamp-Schellebelle B