TDM Basketbal – BBC Basics Melsele A: voor de wedstrijd tegen leider Guco Lier is de volledige kern inzetbaar.

2LM – BBC Basics Melsele B: Nico D’Hooghe heeft vorige week zijn ontslag gegeven als coach. Hij coacht opnieuw de U18a en de U10 van Basics. Hij wordt vervangen door Pascal Pelgrims.

2LM – BBC Panters Baasrode: Ian Saey (geblesseerd tot eind dit seizoen), Seppe Vernaeve (minstens 3 maand out), Wannes Verreydt en Jordi Gillis zijn alvast niet inzetbaar

1PM – BBC Scheldejeugd Temse: Niels de Rijck en Dave de Pauw zijn geblesseerd. Bram Wildemauwe is ziek en Pieter Peirsman is evenmin inzetbaar.

2LM- BC Sint-Niklase Condors: Nelson Lefelon is nog steeds geblesseerd

Biljartverbond Temse: op zaterdag 10 december 2022 vinden in sportcafé Sportvrienden, Gasthuisstraat Temse de finales plaats van de individuele kampioenschappen bandstoten en vrijspel van Temse. Om 13.30 staat de finale Bandstoten Promotiereeks op het programma en om 14.30 de finale Bandstoten Ereklasse. Vervolgens is er om 15.30u de finale van het Vrijspel Promotieklasse en om 16.30 de finale Vrijspel Ereklasse. Om 18.00u wordt de Challenge Vlaams Poelen gespeeld tussen Burgemeester Maes en Schepen Van Rossen. Aansluitend heeft de prijsuitreiking plaats.