Bosdam heeft de inhaalwedstrijd tegen VOS Reinaert met 2-4 gewonnen. Met doelpunten van Vertenten en Peeters stond het bij de rust 0-2 voor. Rond het uur lukte de thuisploeg de aansluitingstreffer, maar kort daarop trapte Van Raemdonck de 1-3 tegen de netten. VOS gaf niet af en kwam terug tot 2-3. Het was uiteindelijk Maes die de einduitslag vastlegde. Vanavond is het uitkijken naar de topper tussen FC Daknam.en Bosdam Beveren.

Logo FC Bosdam Beveren. Foto: RV.

“Ik vind dat we tegen VOS op een zeer volwassen manier gespeeld hebben” aldus Jony Van de Velde. “We hebben gedaan wat we moesten doen, namelijk meer scoren dan de tegenstander. De twee goals die we met een grote strik rond hebben weggegeven lagen grotendeels aan de staat van het veld en de gemakzucht achteraan.”

“Als je de uitslagen bekijkt dan hebben we een goede zaak gedaan het voorbije weekend. Vanavond tegen Daknam verwacht ik mij aan een zeer spannende en open wedstrijd. Op dit niveau is een midweekmatch altijd iets speciaal. Het is een wedstrijd die alle kanten uit kan. Ik geef beide ploegen dan ook evenveel kans om te winnen, Daknam staat niet voor niks mee bovenaan. Elke wedstrijd is belangrijk, ik kijk dan ook uit naar de komende periode waar met Daknam, Hoogeinde en Sombeke drie leuke en interessante wedstrijden op de planning staan.”

“Jammer genoeg moet ik voor de inhaalmatch op Daknam heel wat spelers missen. Quinten Bosman (werk), Keanu Luyckx (werk), Arne Rottier (examens), Tibo Neveux (examens) en Senne Weygers (examens) zullen er alvast niet bij zijn.

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Bosdam Beveren