In tweede provinciale C posteerde KSK Kieldrecht zich in het spoor van het duo SKL Doorslaar en H. Sinaai. De mannen van Tonny Pollet spelen vanavond om 20.00u de inhaalwedstrijd tegen VK White Boys en ook bij hen ontbreken heel wat spelers.

Coach Tonny Pollet (KSK Kieldrecht) speelt deze avond een inhaalmatch. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Midweekwedstrijden zijn gewoon een drama voor ploegen op ons niveau” klinkt het bij Tonny Pollet. “Mensen moeten werken, staan in shiften of hebben andere zaken gepland. Hetzelfde geldt ook voor de supporters, waardoor de clubs er maar bitter weinig aan hebben. Ik snap hier de voetbalbond echt niet in, misschien moeten ze heel af en toe ook eens de mening vragen van de clubs. In dit geval valt de wedstrijd bovendien ook nog eens midden in de examenperiode voor de studenten.”

“Kortom, we missen heel wat volk vanavond. Rufai en De Caigny moeten werken, zij zijn er niet of zijn te laat. Vervaeck en De Rop zijn gaan skiën en De Belie heeft studieplicht. Ruymbeke, Van Esbroeck en Wuytack zijn volop aan het revalideren, maar deze wedstrijd komt voor hen nog te vroeg. Toon Praet is wel hersteld van zijn kruisbandoperatie maar ligt ziek in bed. Natuurlijk gaan wij ervoor, maar het maakt het puzzelwerk wel serieus moeilijker.”

“We mogen White Boys zeker niet onderschatten, het is een ploeg met een geweldige teamspirit. Ze hangen geweldig aan elkaar waardoor ze dat extra stapje voor elkaar willen zetten. Bovendien zijn ze gevaarlijk op stilstaande fases en komen er zeer scherp uit in de tegenaanval.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kieldrecht