FC Schoonaarde won vorig weekend met 1-3 op het veld van FC Sp. St.-Gillis-Waas en houdt hierdoor de top vijf in zicht. Het verschil tussen het nummer drie SV Zaffelare en het nummer zeven Schoonaarde bedraagt amper twee punten. Morgennamiddag nemen ze het in eigen huis op tegen JV Kruibeke.

Doelman Grisha Bracke (KFC Juventus Schoonaarde). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we tegen Sp. St.-Gillis-Waas een zeer goede wedstrijd hebben gespeeld” aldus doelman Grisha Bracke. “We hebben daar zowel goed voetbal gebracht, als een stevige organisatie neergezet. Het was dan ook een vrij goede teamprestatie.”

 “Het klopt dat we Kruibeke op bezoek krijgen en zoals elke week verwacht ik mij opnieuw aan een moeilijke wedstrijd. De verschillen in tweede provinciale C zijn vrij klein, veel wedstrijden worden dan ook beslist op mentaliteit en inzet. Wie dit het meeste heeft zal ook nu wellicht aan het langste eind trekken. Ik schat onze kansen, zoals bijna bij elke match, op 50/50.”

“Er zijn nog tien wedstrijden, ik denk dat het nog hard knokken zal worden voor een top vijf plaats. Er strijden nog tien ploegen voor een top vijf plaats en het  daarbij horende ticket voor de eindronde. Wij gaan er vol voor. Het is al enkele jaren net niet geweest, we zouden graag nog eens deelnemen aan de eindronde. De tweede ronde hebben we afgesloten op de tweede plaats, hier hebben we al een kans gemist tegen een weliswaar te sterk SKL Doorslaar.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KFC Juventus Schoonaarde