T1 Andy Marin neemt na dit seizoen ontslag bij KVK Robur, leider in derde provinciale E. Het is met pijn in het hart dat hij de club verlaat. Volgend seizoen gaat hij aan de slag bij het Nederlandse VV Steen, waar hij voor drie seizoenen getekend heeft. Vermits Andy Marin in De Klinge woont gaat hij alvast dichter bij huis aan de slag.

Coach Andy Marin (KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik heb vorig weekend na de match aan de groep een emotionele mededeling gedaan” aldus Andy Marin. “Ik heb hen gemeld dit ik de club, maar vooral mijn vriendengroep, na dit seizoen verlaat. Dit na vier super jaren met een groep spelers die steeds bereid was om bij te leren en voor elkaar door een muur te gaan. Ik was zeker niet uitgekeken op de club, maar ik had wel het gevoel bij de selecties geen spelers maar vrienden te moeten teleurstellen.”

Andy Marin maakt de overstap naar de Zeeuws-Vlaamse zondagsclub VV Steen, dat uitkomt in derde klasse A. Dit is vergelijkbaar met de top van tweede provinciale hier bij ons. Hij tekende daar een verbintenis van drie jaar.

Adri Totté (voorzitter VV Steen) en Andy Marin. Foto: RV.

“Ik hoop deze vier leuke jaren af te ronden met een prijs” gaat Andy Marin verder. “Een eindrondeticket pakken zou leuk zijn, al wat meer is dat is super. Helaas komt dat niet op bestelling. Ik ga mij alleszins dubbel plooien voor Robur en hopelijk kunnen we op het einde van het seizoen onze doelstelling behalen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KVK Robur