Met doelpunten van kapitein Vandermeiren, El Madani en Salem won Rupelmonde met 4-1 van FC Sint-Niklaas en boekte hiermee zijn tweede zege van het seizoen. Volgend weekend hopen ze ook de drie punten mee te brengen uit Dendermonde.

Maarten Vandermeiren (Ol. Rupelmonde).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

 “Net als vorige week tegen Doorslaar B zijn we sterk aan de wedstrijd begonnen” klinkt het bij Maarten Vandermeiren. “Het verschil was dat we deze keer onze kansen wel konden afwerken. Met twee goals van mezelf en één van Anwar El Madani stond het bij de rust al 3-0.”

“We hebben daarna een iets rustigere tweede helft gespeeld, waarbij we de controle hielden over het gebeuren. We zijn dan ook nooit in de problemen gekomen, de score kon zelfs nog verder kunnen oplopen. Jammer genoeg hebben we nog enkele kansen gemist. Ik denk dat we gerust kunnen stellen dat Rupelmonde kan terugblikken op een goeie match.”

 “Er resten ons nog zes matchen, te beginnen volgende week tegen KAV Dendermonde. Als we nog iets van dit seizoen willen maken dan moeten we er voor zorgen dat we van die laatste plaats weggeraken. Die plaats verdienen we echt niet, daarna zien we wel wat nog mogelijk is.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde