In het duel tegen SK Berlare keek SKL Doorslaar A al na 20 minuten tegen een 0-2 achterstand. Ze gaven evenwel niet op en knokten zich terug langszij. Uiteindelijk moesten ze toch de duimen leggen en verloren met 2-4. Er resten hen nog drie wedstrijden om punten te sprokkelen, matchen waarin ze vol aan de bak moeten om zich te verzekeren van het behoud in eerste provinciale.

Joel Polfliet (SKL Doorslaar A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we in de eerste helft te weinig gebracht hebben” blikt kapitein Joël Polfliet terug. “Ontegensprekelijk hebben de staat van het veld en de felle wind hierin een belangrijke rol gespeeld. In de tweede helft zag je dat ook Berlare daar problemen mee had.”

“We wisten een 0-2 achterstand om te buigen in een 2-2 gelijk stand en tegelijkertijd voelde je dat we er konden over gaan. We hadden enkele mogelijkheden, maar jammer genoeg viel de goal aan de overkant. Wat mij betreft zou een gelijkspel een correcte weergave van de wedstrijd geweest zijn. De beste kansen zijn voor ons geweest.”

“Er blijven nu nog drie matchen. Aangezien er vrij zeker vier ploegen degraderen moeten we in die resterende wedstrijden nog punten pakken. We zijn dit seizoen nog niet echt gespaard gebleven van pech, maar vooral van blessurelast. Je mag niet vergeten dat we het al een half seizoen moeten stellen zonder onze middenvelders Mustafa Erkoç, Stanny De Beule en Lander De Keersmaeker. Hopelijk valt het dubbeltje ook eens langs onze kant.”

“Ik blijf er alleszins in geloven. Het is nu nog drie weken alles geven, hopelijk krijgen we dan eens wat we eigenlijk verdienen. Ik vind ons zeker niet minder dan de ploegen die net boven ons staan in het klassement.”

Voetbal – 1ste provinciale C (M) – SKL Doorslaar A