Na minder dan een halfuur spelen stond FC Hoogeinde tegen FC Ronse al 2-0 voor, met doelpunten van Van Der Stighelen en Reho. Kort na de rust konden de bezoekers milderen, maar in de slotfase van de wedstrijd legde Cengiz Kaplan de 3-1 eindcijfers vast.

FC Hoogeinde is klaar voor de wedstrijd komende zondag tegen Houtem B. Foto: RV.

“Het was alleszins een meer dan verdiende overwinning voor Hoogeinde” klinkt het bij Cengiz Kaplan. “We kunnen terugblikken op een sterke eerste helft, maar jammer genoeg lieten we heel wat kansen onbenut. Zo niet had het doelpuntenverschil bij de rust hoger geweest. De tweede helft vond ik een pak minder, ik vermoed dat dit vooral te maken had met de stress. Maar niemand wilde opgeven en bleef knokken.”

“Na vijf minuten in de tweede helft scoorde Ronse de aansluitingstreffer. Het heeft lang geduurd, maar kort voor affluiten hebben we de wedstrijd definitief kunnen beslissen. Ik kan je verzekeren dat, na het laatste fluitsignaal, de vreugde enorm was. Iedereen kijkt dan ook al uit naar zondag voor de wedstrijd tegen Houtem B. De motivatie van gans de groep is enorm groot.”

“Ik heb weinig info over onze volgende tegenstander. Als ik naar het klassement kijk dan zie ik wel dat ze op de derde plaats zijn geëindigd met 70 punten. Dat zijn er drie meer dan ons, al weet ik niet hoe sterk of hoe zwak die reeks was in vergelijking met die van ons. We gaan er vol voor en hopen onze opdracht tot een goed einde te kunnen brengen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Hoogeinde