In de eindrondewedstrijd tussen HRS Haasdonk B en Evergem-Center openden de bezoekers de score. Kort daarna kwam de Haasdonkse diesel op gang en met doelpunten van Van den Borre, Charlier, Calle en Onana (2) wonnen de mannen van de Poerdam met 5-1. Zondag krijgen ze het bezoek van reeksgenoot VKS Hamme-Zogge. Na de ruime zege van donderdag borrelt het vertrouwen alvast op.

HRS Haasdonk B. Foto: RV.

“Ik vond het van onze kant een geweldige partij” glundert doelman Dylan Wils. “De oude krijgers van ons team waren als gladiatoren. Ze hebben gestreden tot ze erbij neervielen. Anderzijds was het jeugdig enthousiasme dan weer nodig om de gaten te dichten.”

“Vrij snel kregen we een tegendoelpunt te slikken, maar dat sloeg ons geenszins uit ons lood. Na een tactische wissel hebben we ons goed herpakt en waren we heer en meester over het wedstrijdgebeuren.”

“The only way is up, we kijken vooruit. Laat VKS Hamme-Zogge maar komen. Uiteraard kennen we elkaar, op de laatste speeldag van de competitie hebben nog gelijk gespeeld. Hamme-Zogge is een sterke tegenstander, maar naar mijn gevoel moeten we zeker niet onder doen. Als we ons spel spelen, dan wordt het een open wedstrijd. Ik acht ons zeker in staat om die match te winnen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B