Bij Heikant Zele steken ze hun ambities niet onder stoelen of banken. Ze investeren niet alleen in infrastructuur, ook op sportief vlak hebben ze ambities. Voor de Croky Cup nemen ze het in eigen huis op tegen Grembergen. Op de eerste speeldag van de competitie trekken ze dan naar White Boys.

Yannick Poppe (Heikant Zele). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat het een mooi seizoen kan worden voor ons” start Yannick Poppe het gesprek. “Het is een mooie reeks, met bovendien heel wat bekende ploegen voor ons. Het is ook de eerste keer dat we de Croky Cup gaan spelen en we kijken er echt wel naar uit. Het zou natuurlijk geweldig zijn indien we tegen Grembergen een mooi resultaat kunnen neerzetten.”

“We zijn onlangs op stage geweest met de ploeg en het is duidelijk dat iedereen er heel veel zin in heeft. De sfeer is goed en de goesting om te voetballen is bij alle spelers zeker aanwezig.”

“Het is onze ambitie om met Heikant zo snel mogelijk opnieuw een plaatsje te veroveren in eerste provinciale. De eerste competitiematch tegen White Boys zal dan ook meteen een test zijn. We willen onze start absoluut niet missen.”

Trainer: Bart De Baets (T1), Frederique Van Driessche (T2), Steven Raemdonck (KT)

IN: Frederique Van Driessche (jeugd Heikant), Wannes Van de Weghe (E. Zele), Senne Van Ransbeeck (E. Zele), Nils De Vuyst (E. Zele), Stef De Bruyne (E. Zele), Yarne Nachtegael (SKN Sint-Niklaas), Addo Lardenoit (SK Grembergen), Kyann De Smit (E. Zele),Vinnie Frans (Bornem), Stef Mertens (jeugd Heikant)

UIT: Bart Pasteleurs (T1 – Dilbeek Sport),  Soufiane Zahriou (VKS Hamme Zogge), Michael Poppe (SV Jabbeke), Michiel Murphy (KV Sint-Gillis), Kevin Kesteleyn (stopt), Kenzo Allaert (KV Sint-Gillis), Lennert  D’Hollander (stopt), Vitas Van Driessche (stopt), Yari Nielandt (?)

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Heikant Zele