Na de promotie naar tweede nationale is men bij HK Waasmunster al volop bezig om zich grondig voor te bereiden op de start van de nieuwe competitie. Op de openingsspeeldag krijgen de mannen van Jo Bytebier het bezoek van HC Visé.

Coach Jo Bytebier (HK Waasmunster). Foto: RV.

“De voorbereiding is inderdaad al bezig, we zijn inmiddels al een kleine drie weken bezig” stelt coach Jo Bytebier. “Ik kan je verzekeren dat het al een pittige, maar goede voorbereiding is geweest met enorm veel motivatie.”

“Voor het komend seizoen is het doel in de eerste plaats om het behoud te verzekeren. Om deze doelstelling te halen zijn de spelers meer dan 100% gemotiveerd. Al zijn we er ons van bewust dat dit niet eenvoudig zal zijn.”

“De kern van vorig seizoen is behouden, met Mattias Merens komt er één externe speler bij, al is Mattias voor ons zeker geen onbekende. In het verleden heeft hij reeds meerdere jaren de kleuren van HK Waasmunster verdedigt. Na enkele jaren Elita Lebbeke keert hij dus terug naar Waasmunster.”

“Onze thuiswedstrijd tegen Visé, op de openingsspeeldag, is meteen een goede test. Visé is namelijk de tweede nieuwkomer in de reeks. Je mag er zeker van zijn dat we er direct vol tegenaan zullen gaan, we willen de nieuwe competitie direct met een positieve noot beginnen.”

Handbal – 2de nationale (M) – HK Waasmunster