Bij FC Lebbeke werkt men toe naar de wedstrijd tegen FC Ster Franchorchamps, van zondagnamiddag, in het kader van de Croky Cup. De voorbereiding loopt, door blessureleed, niet helemaal zoals verhoopt. Toch geloven de Lebbekenaars in hun kansen.

Niels Loriers (FC Lebbeke). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het is jammer maar we hebben inderdaad te maken met veel blessureleed” luidt het bij Niels Loriers. “Daardoor loopt de voorbereiding niet echt optimaal. Gelukkig hebben we deze week een aantal spelers kunnen recupereren.”

“Op Franchorchamps verwachten we ons aan een heel zware wedstrijd, met een tegenstander die op het scherp van de snee zal spelen. Uiteraard is een lange verplaatsing sowieso niet ideaal. Vorig weekend hebben ze Stade Waremmien uitgeschakeld, dat is een ploeg die een reeks hoger speelt. Dat wil dus zeggen dat zij zeker over de nodige kwaliteiten beschikken.”

“Ik weet dat zij over enkele spelers beschikken die op een hoger niveau gespeeld hebben. We gaan hen zeker niet onderschatten, we willen zondag graag met de overwinning huiswaarts keren.”

Voetbal – 2de afdeling B (M) – FC Lebbeke