BBC Scheldejeugd Temse heeft tegen Blue Rocks Ronse-Kluisbergen orde op zaken gesteld na de nederlaag tegen BBC Ninove op de openingsspeeldag. Vooral het laatste quart was resultaat bepalend.

Christoph De Decker (Scheldejeugd Temse). Copyright: RV

“Het klopt dat we na de verliesmatch op Ninove heel wat hadden recht te zetten” aldus Christoph De Decker. “Op de eerste speeldag van de competitie waren we er mentaal niet klaar voor. We zijn vorige vrijdagavond met veel grinta, goesting en agressiviteit gestart. Het was duidelijk dat zij geen oplossingen hadden tegen onze defence. Opvallend was wel dat we pas bij het begin van het laatste kwart de kloof maakten die ons uiteindelijk de overwinning heeft opgeleverd.”

“Zaterdagnamiddag willen tegen LDP Donza C in dezelfde flow verder gaan” gaat Christoph De Decker verder. “We liggen er op gebrand om de overwinning mee huiswaarts te nemen. Deinze is een jonge ploeg waar we eigenlijk weinig over weten. Uiteindelijk moeten we alleen naar onszelf kijken.”

“Over ambities hebben we het nog niet echt gehad” luidt het bij Christoph De Decker. “We willen vooral een leuk seizoen spelen, waarbij we een goeie middenmoter willen zijn.”

Basketbal – 1ste provinciale (M) – Scheldejeugd Temse