Na winst in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Gimm-e Kruibeke werd het zaterdag een nipte 3-2 nederlaag tegen VDK Gent C. Na twee uitwedstrijden volgen er nu twee thuiswedstrijden voor de dames van VT Temse, te beginnen zaterdag tegen Asterix AVO Beveren B.

Logo VT Temse (RV).

“Ik vond de wedstrijd tegen VDK Gent C er één met ups en downs” klinkt het bij coach Benjamin Remon. “ Zo vonden we in de eerste sets moeilijk een antwoord op de sterke organisatie in de Gentse verdediging. Nadien heb ik een aantal aanpassingen gedaan, maar zag ik vooral meer variatie in de aanval en meer durf in de opslag.”

“Een dip in de aanvangsfase van de vijfde set heeft de wedstrijd beslist, dit ondanks een sterke remonte. Dat neemt niet weg dat een punt pakken, na een moeilijke verplaatsing, ons toch enigszins tevreden stelt. Ik ben ervan overtuigd dat we in de loop van het seizoen zeker en vast nog zullen groeien.”

“Onze volgende wedstrijd is thuis tegen Asterix B, maar voor ons is dit gewoon de volgende tegenstander. We blikken ook niet te ver vooruit, we bekijken het wedstrijd per wedstrijd. Uiteraard kijken we er naar uit om zaterdagavond onze eerste wedstrijd voor eigen publiek te spelen. Het is hoe dan ook onze ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen en dit met mooi volleybal en een goede organisatie. Daarnaast willen we deze talentvolle groep laten groeien, zowel individueel dan als ploeg.”

Volleybal – Dames Promo 1 (V) – Volley Team Temse