Met de 1-3 winst op het veld van SKN Sint-Niklaas pakt H. Sinaai zijn tweede zege op rij. Hierdoor blijven ze aansluiting houden met de middenmoot. Volgende week wacht hen met de komst van leider Kieldrecht een te duchten tegenstander.

Coach Tjorven Quintelier (H. Sinaai).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn zeer goed aan de wedstrijd begonnen” klinkt het tevreden bij coach Tjorven Quintelier. “Met een doelpunt van Mathijs Gerets en een own-goal stonden we in het openingskwartier verdiend 0-2 voor. Na deze voorsprong zakten we te laag terug en stonden bovendien onze linies te ver uit elkaar. We liepen in feite ook waar we dachten te moeten lopen, waarbij we vergaten om in positie te blijven en de match verder dood te maken. Zo kregen we via Mathijs Gerest en Cis Vercouteren enkele open kansen.”

“Na een individuele kans kwam de thuisploeg terug tot op 1-2, maar met nog tien minuten op de klok legde Jeroen Verheyden, met een mooi afstandsschot, de 1-3 eindcijfers vast. Op zich zeker een verdiende overwinning, maar in balverlies konden wel nog een aantal zaken beter.”

“Ik verwacht mij zondagnamiddag tegen Kieldrecht aan een leuke en aangename wedstrijd. Net als wij is het een ploeg die wil voetballen en een sterk geheeld vormt. In vergelijking met vorig seizoen vind ik ze sterker. Maar nu we stilaan opschuiven naar een plaats waar we thuis horen gaan we absoluut alles geven om de punten in Sinaai te houden.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai