Het duel tussen FC Bosdam en FC Baasrode werd met 4-0 gewonnen door de thuisploeg. Voor de doelpunten zorgden Alessandro Vertenten (2) en Gianni Peeters (2). Aanstaande zaterdag staat er een nieuwe thuismatch op het programma voor Bosdam, dan nemen ze het op tegen SKL Doorslaar B.

Logo FC Bosdam Beveren (RV).

“Ik vond het zaterdag een vrij moeilijk begin van de wedstrijd” luidt het bij Gianni Peeters. “Het bleef dan ook lange tijd 0-0, tot kort voor de rust Alessandro Vertenten de score opende. Zo konden we gaan rusten met een 1-0 voorsprong.”

“In de tweede helft merkte je een duidelijk verschil, zo waren het voetbal en de werklust een pak beter. Daarna volgden nog twee goals van mezelf en ook Alessandro Vertenten scoorde nog een tweede maal. Op die manier konden we de wedstrijd op een positieve manier afsluiten met een 4-0 overwinning. Deze zege bezorgt ons meteen ook een boost voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. We kijken vol vertrouwen, energie en veel goesting uit in de richting van aanstaande zaterdag, voor de match tegen Doorslaar B.”

“Als ik terugblik op het verloop van de competitie tot nu toe dan denk ik dat het qua voetbal zeer goed was, het ontbrak ons echter een beetje aan een portie geluk. We werken als groep dan ook samen om er voor de rest van het seizoen nog het beste van te maken.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Bosdam