Na het verlies tegen Jeugd Gentson moest Scheldejeugd Temse het voorbije weekend ook de duimen leggen tegen Olympia Denderleeuw. Het werd een jammerlijk verlies met 76-68, waardoor Scheldejeugd de leidersplaats moet delen met Basics Melsele B. Volgend weekend staat de thuiswedstrijd tegen Okapi Aalst B op het programma. Met twintig punten was Thierry Fassaert alvast topschutter van de wedstrijd.

Thierry Fassaert (Scheldejeugd Temse). Foto: RV.

“Het is inderdaad een jammerlijke verlieswedstrijd geworden” blikt Thierry Fassaert terug. “We hebben op Denderleeuw een moeilijke wedstrijd gespeeld, vooral dan tegen onszelf. We waren teveel zoekend naar de juiste oplossing.”

“Op een bepaald moment zijn we er wel ingeslaagd om een grote achterstand in te halen. Na een heel moeilijke eerste helft en derde quarter zijn we er bijna ingeslaagd om voorsprong te komen. Hoe jammer deze nederlaag ook is, we hebben desondanks onze wil om te winnen getoond. Het is die wil en karakter die we volgende week tegen Okapi B opnieuw zullen tonen en voluit voor winst gaan.”

“We hebben nu de tweede keer op rij verloren, maar dat is op zich geen ramp. Het seizoen is nog lang en we gaan er volgende week alles aandoen om 2023 op een goede manier af te sluiten.”

Basketbal – 1ste provinciale (M) – Scheldejeugd Temse