Het werd een 1-2 nederlaag voor KSK Grembergen tegen SK Vlaamse Ardennen, al zat er absoluut meer in. Het wordt nu uitkijken naar de ontmoeting tegen het nummer twee KVV Sint-Denijs.

Ward Smekens (KSK Grembergen). Foto: RV.

“Tegen Vlaamse Ardennen hadden we zeker recht op een punt” aldus doelman Ward Smekens. “De eerste helft speelden we met wind tegen en kwamen we rond de twintigste minuut op achterstand via een mooie trap. Voor het overige gaven we eigenlijk weinig kansen weg. In de tweede helft hadden we wind mee en waren we de betere ploeg. Helaas scoorde Ardennen, op corner, in de laatste minuten de 0-2. Via El Marnissi maakten we dan nog de 1-2, maar deze kwam te laat.”

“Zondag moeten we naar Sint-Denijs en ik herinner mij uit de heenronde dat dit een zeer gesloten wedstrijd was. Ze zijn bovendien bezig aan een zeer mooi parcours, het is dus zeker een te duchten tegenstander. Maar wij hebben dringend punten nodig, we zullen dus vollen bak aan de slag moeten. Om de drie punten mee te nemen naar Grembergen zullen we er ons hoofd moeten voorleggen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – KSK Grembergen