In de hoogste provinciale reeks wordt het uitkijken of Svelta Melsele het positief resultaat van de wedstrijd tegen Vlaamse Ardennen kan doortrekken. Om zo snel mogelijk zekerheid te hebben moeten er alleszins punten gepakt worden. Die kans krijgen ze zondag op het veld van hekkensluiter Zeverenen. We vroegen doelman Jargo Pauwels om een reactie.

Jargo Pauwels (Svelta Melsele).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben wat leergeld betaald en hebben een moeilijke start gekend” blikt Jargo Pauwels terug. “Ik vind wel dat we de weken voor de winterstop toch echt wel stappen hebben gezet. Het gevolg was dat we in die periode toch wat punten hebben kunnen sprokkelen. Als je naar het klassement kijkt dan zie je dat alles zeer kort bij elkaar staat. We zullen ongetwijfeld nog het hele seizoen moeten vechten, maar ik zie het zeker en vast goed komen.”

“Het zal zondag op Zeveren zeker geen makkelijke wedstrijd worden. Het zal een match zijn op het scherp van de snee want zowel de thuisploeg als wij hebben de punten hard nodig. Bovendien valt het nog af te wachten hoe de staat van het veld zal zijn. Door de vrieskou zullen heel wat velden er beenhard bij liggen en dat is toch wel anders voetballen. Het kan dus alle kanten uit. Ik kan je verzekeren dat we naar Zeveren trekken met de bedoeling om daar een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Het zou alleszins een mooi begin van het nieuwe jaar zijn indien we met de drie punten zouden kunnen huiswaarts keren.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A