In derde provinciale E verloopt het seizoen voor KAV Dendermonde niet helemaal zoals verwacht werd. Ze hebben na zestien wedstrijden inmiddels al drie trainerswissels achter de rug en staan in het klassement in de middenmoot. Zondag nemen ze het thuis op tegen Bosdam Beveren.

Maikel Van Stichel (r., KAV Dendermonde) in duel met Zino Van Spitael (l., KVK Robur).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Dit seizoen hebben we al grote hoogtes en diepe dalen gekend” klinkt het bij Maikel Van Stichel. “In de heenronde waren de overwinningen tegen Robur en SV Blauw Wit Temse zeer mooie collectieve prestaties.”

“Daarnaast zijn het feit dat we ondertussen al aan onze derde trainer zitten en het verlies tegen FC Baasrode de minder leuke momenten van de eerste periode. We blijven zeker niet bij de pakken zitten en willen terug aansluiten bij de top vijf. Als je kijkt naar de kwaliteit waarover we in onze kern beschikken, dan vind ik dat nog altijd mogelijk. Uiteraard mogen er dan niet teveel geblesseerden meer vallen.”

“Voor onze eerste match van het nieuwe jaar nemen we het inderdaad op tegen Bosdam Beveren. In de heenronde zijn we op Bosdam gaan winnen met 0-1 en zoals elke match gaan we ook nu voor de drie punten.”

Voetbal – 3de provinciale E(M) – KAV Dendermonde