Met doelpunten van Aaron Verwilligen, Tjorven Melens en Davino Liessens won Avanti Stekene met 3-2 van KSC Wielsbeke. Dit zijn drie belangrijke punten in de strijd voor een plaatsje bovenaan in het klassement. Volgende week ontvangen de Stekenaars HO Kalken.

Jess De Rudder (Avanti Stekene).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn goed aan de wedstrijd begonnen en creëerden in de eerste helft een aantal kansen” klinkt het bij Jess De Rudder. “Jammer genoeg lieten we, op dat moment, deze kansen onbenut. Bovendien kregen we op slag van rust de 0-1 tegen.”

“In de tweede helft hebben we ons terug in de wedstrijd geknokt door de 1-1 te scoren. Amper twee minuten later kregen we al de 1-2 te slikken. We zijn blijven drukken en pushen en konden zo de gelijkmaker maken. Een paar minuten slaagden we er op een corner in, om 3-2 voor te komen. Daarna was het pompen of verzuipen. We zijn dan ook super tevreden met deze wedstrijd en de daaraan gekoppelde drie punten. Er komen nog aantal toppers aan, het is dan ook belangrijk dat we de eerste van die toppers hebben gewonnen.”

“Volgende week tegen HO Kalken zal het allicht weer hetzelfde zijn. We zullen opnieuw ons niveau van deze week moeten halen. Als we daar inslagen dan moeten we van niemand schrik hebben, al zullen we elke week top moeten zijn. Bovenaan kan het nog razend spannend worden, alles ligt daar heel dicht bij elkaar.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – Avanti Stekene