In de kelder van het klassement namen KV Sint-Gillis en VK White Boys het de voorbije speeldag tegen elkaar op. Met twee doelpunten van Robbe De Witte klommen de groen/witten op voorsprong. Op twintig minuten voor het einde scoorde Tim Saeys de aansluitingstreffer voor de thuisploeg, maar binnen de minuut stelde Tim Trogh orde op zaken en legde de 1-3 eindscore vast.

Logo VK White Boys (RV).

De troepen van Tom De Cleen kunnen best nog wat punten gebruiken. In dat opzicht wachten hen nog drie moeilijke opdrachten, met wedstrijden tegen Sparta Waasmunster, kampioen Vrasene en Schoonaarde.

“Het was lang geleden, maar tegen KV Sint-Gillis hebben we getoond dat White Boys nog leeft” vertelt Tom De Cleen. “In de tweede helft hebben we, met tien spelers, de mentaliteit getoond waar ik al een aantal weken naar op zoek ben. Dankzij deze overwinning springen we opnieuw naar de veertiende plaats.”

“We moeten in de resterende wedstrijden vooral niet veel rekenen en tellen. Ik hoop dat we tegen Sparta Waasmunster een goeie prestatie kunnen neerzetten. Hopelijk lukt het ons om de drie punten thuis te houden. In eerste instantie willen we de rechtstreekse degradatie vermijden. Anderzijds hebben we al eerder getoond dat we tegen goeie ploegen ons mannetje kunnen staan. We bekijken het match per match, maar gaan zeker en vast vechten tot het laatste fluitsignaal van deze competitie. In de strijd voor het behoud gaan we er alles aan doen om nog zoveel als mogelijk punten te sprokkelen.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – VK White Boys