Met twee doelpunten van Joren Calle en twee van Yenten De Rauw won HRS Haasdonk B vrij vlot met 0-4 op het veld van FC Avrasya Gent. Zondag nemen ze het in eigen huis op tegen Sparta Petegem B, dat in de eerste wedstrijd VC Nokere versloeg met 2-1. Wie wint promoveert alvast naar derde provinciale.

Logo HRS Haasdonk (RV).

“Vrij vlot is misschien niet helemaal het juiste woord” blikt Timothy Smet terug. “We hebben daar een toch wel stevige wedstrijd gespeeld. Het was er wel één met een duidelijke en verdiende eindscore. De score had zelfs nog hoger kunnen zijn en die extra goals zouden zeker verdiend geweest zijn. Jammer genoeg hebben we een aantal kansen niet afgemaakt.”

“Laat ons hopen dat die kansen er zondag wel binnen vliegen. Ik denk dat de wedstrijd tegen Sparta Petegem een topmatch zal worden. Op het veld zullen twee ploegen staan die maar één ding willen en dat is winnen en promoveren naar derde.”

“Ik ga voorafgaandelijk niet teveel voorspellingen of uitspraken doen. Ik kan wel zeggen dat we klaar zijn voor dat duel zondag. De honger naar winst is enorm, dit is waar we al twee jaar naar toe leven. Deze ploeg hoort in derde provinciale, zo simpel is het.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B