Vorig weekend schakelde VW Hamme KSV Rumbeke uit met 2-0, dankzij doelpunten van Sami Djadi en Djeff Smet. Morgen nemen de Wuitens het op tegen de Antwerpse eerste provincialer Sp. Tisselt, dat vorig weekend VC Mortsel versloeg met 0-4.

Sander Claeys (VW Hamme). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De eerste wedstrijd in de Beker van België is vrijwel nooit eenvoudig” klinkt het bij Sander Claeys. “Met Rumbeke troffen we een ploeg die vorig seizoen in onze reeks uitkwam. Het is altijd positief om de eerste wedstrijd met inzet te winnen.”

“Op dit moment zit er zeker en vast nog progressie in de prestatie van vorig weekend. Het is nu zaal om wedstrijd na wedstrijd een tikkeltje beter te gaan spelen, zodat we 100% klaar zijn tegen de start van de competitie.”

“Voor morgen staat inderdaad de uitwedstrijd op Sp. Tisselt ingepland. Ik heb gezien dat ze vorig jaar een sterk seizoen hebben gekend in eerste provinciale. Ik vermoed dat we ons opnieuw aan een taaie klant mogen verwachten. Ons doel is zeer duidelijk, we willen ook nu weer doorstoten naar de volgende ronde. Daar gaan we ons vol voor inzetten. We willen, in vergelijking met de match tegen Rumbeke, opnieuw progressie maken.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme