In de tweede competitiewedstrijd is Rangers Opdorp er ingeslaagd om KSK Grembergen met lege handen huiswaarts te sturen. Dankzij een doelpunt van Yoren Joos won Opdorp met 1-0, waardoor het zijn eerste punten pakt in tweede provinciale. Komend weekend krijgen ze het bezoek van FC Vrasene.

Logo Rangers Opdorp (RV).

“Volgens mij kunnen we terugblikken op een degelijke wedstrijd” klinkt het bij Yoren Joos. “We zijn wat onwennig aan de match begonnen, maar na een kwartiertje voelden we dat we niet onder deden voor Grembergen. We hebben dan geleidelijk aan de bovenhand genomen en daar is dan ook onze goal uit voort gekomen.”

“Ik vond ons daarna, als ploeg, enorm sterk spelen. We hebben ook een goed blok neergezet waardoor Grembergen er maar af en toe eens uitkwam. Gelukkig voor ons kwamen ze niet tot scoren.”

“Het is wel bijzonder jammer dat ik tijdens de wedstrijd een blessure heb opgelopen, Op het eerste zicht leek het nogal mee te vallen, maar blijkbaar zou er toch een breuk zijn waardoor ik zes weken buiten strijd ben. Het is allemaal nog niet heel duidelijk, maar ik heb vandaag een nieuwe afspraak en wellicht zal dan alles wat duidelijker zijn. Ik voel alleszins aan mijn rechter scheenbeen de meeste pijn.”

“Naar de match tegen Vrasene toe denk ik dat, als we spelen zoals we tegen Grembergen gedaan hebben, we in staat moeten zijn om punten te sprokkelen. Onze competitiestart was niet goed, maar we hebben ons snel herpakt en zijn dan ook klaar om dit seizoen alles te geven.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Rangers Opdorp