Als nieuwkomer in derde provinciale E blijft SKL Doorslaar B het goed doen. Zondag wonnen ze met 1-0 van HO Kalken B, waarmee ze op een gedeelde derde plaats staan.

SKL Doorslaar B pakte tegen HO Kalken B de derde zege van het seizoen. Copyright: RV

“We zijn tegen HO Kalken goed aan de wedstrijd begonnen” klinkt het bij Lars Dhooghe. “Niettegenstaande de bij momenten stevige duels vond ik het een aangename wedstrijd. Op het halfuur zette Kenneth De Mul ons op voorsprong, nadat hij de bezoekende doelman met een mooie lobje had verschalkt. In een slordige tweede helft waren er langs beide kanten meerdere kansen om te scoren maar onze doelman Xander Lanssens hield ons recht. Hij is absoluut een topaanwinst.”

“Met elf op achttien mogen we spreken van een geslaagde competitiestart” gaat Lars Dhooghe verder. “Wij staan als promovendus op een knappe gedeelde derde plaats. Enkel thuis tegen Hamme-Zogge hebben we een steek laten vallen. Het is onze ambitie om zo vlug mogelijk het behoud veilig te stellen. Alles wat we meer kunnen pakken is bonus. Uiteraard hoop ik hierin belangrijk te zijn met doelpunten en assists. We zijn alleszins een groep met een topmentaliteit, waarbij iedereen voor iedereen knokt.”

“Aanstaande zondag treffen we Rupelmonde” blikt Lars Dhooghe vooruit. “Net als elke andere wedstrijd willen we ook deze winnend afsluiten. In deze reeks kan iedereen van iedereen winnen en bijgevolg is elke wedstrijd belangrijk. De voorbije speeldag won Rupelmonde van E. Buggenhout, van onderschatting kan dus zeker geen sprake zijn.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B