Met drie overwinningen op vijf wedstrijden zijn ze bij VC Kalken tevreden over hun start. Vorige week werd gewonnen met 3-1 van VDK Gent C. Vanavond maken de dames van VC Kalken de verplaatsing naar BMV Beveren-Melsele die in de rangschikking de vierde plaats delen met acht punten.

Renske Imschoot (VC Kalken dames). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Als ik terugblik op de wedstrijd tegen VDK Gent C dan ben ik ervan overtuigd dat het thuisvoordeel een grote rol heeft gespeeld” luidt het bij de Kalkense kapitein Renske Imschoot. “We kwamen regelmatig achter door opslagfouten, maar onze supporters gaven ons telkens extra kracht. Samen hebben we dan ook de overwinning binnengehaald. Ik kan je verzekeren dat het een spannende match was, zoals dit tegen VDK eigenlijk altijd het geval is.”

“We zijn vooral tevreden met de progressie die we, sedert de start van de competitie, al gemaakt hebben. Door afwezigheden duurde het wat langer voor we op niveau kwamen. We mogen dus zeker tevreden zijn met de punten die we tot nu behaald hebben.”

 “Ik denk dat de match tegen Beveren-Melsele alle kanten uit kan. Als je naar de reeds gespeelde wedstrijden kijkt, dan kan niemand op voorhand zeggen welke richting het zal uitgaan. Ik kan je wel verzekeren dat we er veel zin in hebben. We gaan alles geven, ik ben zelf ook benieuwd naar het resultaat.”

Volleybal – Promo 1 (M) – VC Kalken dames