De voorbije speeldag moest PD Kruibeke vrede nemen met een 2-2 gelijkspel tegen SVH Waasmunster. Morgen maken de Kruibekenaars de verplaatsing naar VK Tielrode, waar het erop rekent dat ze de drie punten mee huiswaarts kunnen nemen.

Logo PD Kruibeke. Copyright: RV

“Volgens mij zijn we tegen SVH Waasmunster niet scherp genoeg aan de wedstrijd begonnen” blikt Vincent Baecke terug. “Op een afvallende bal kwamen de bezoekers 0-1 voor. Daarna zijn we beter en steviger beginnen voetballen en konden we via Stijn De Leeneer gelijk maken. We zijn dan ook met een 1-1 stand de rust ingegaan.”

“Ik vind dat we in de tweede helft zelf weinig hebben kunnen klaarspelen. Waasmunster was vooral op stilstaande fases zeer gevaarlijk. We kwamen zelfs een paar keer goed weg. Waasmunster kon dan toch de 1-2 maken, maar enkele minuten later stond het terug gelijk via Frederik Derweduwen. In de laatste seconde van de wedstrijd kon ik nog net een aanvaller, in een één op één situatie met onze keeper, afblokken. Uiteraard zijn we niet tevreden met dat ene punt, maar als ik het wedstrijdverloop bekijk dan denk ik dat we hiermee vrede moeten nemen.”

“Net als elke andere wedstrijd starten wij tegen VK Tielrode ook met de mentaliteit om te winnen. Dat zal deze keer niet anders. Ik verwacht mij wel aan een felbevochten wedstrijd want beide ploegen willen graag de drie punten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke