Na de 5-0 overwinning van vorige week tegen VOS Reinaert was FC Daknam zaterdag alweer goed bij schot want alweer knalden ze er vijf binnen. De mannen van Timo Anthuenis wonnen op het veld van FC Sint-Niklaas met 2-5. Gill Janssens (2), Anass El Hamdaoui, Marouane Haudachi en captain Jens De Beule waren de afwerkers van dienst.

Jens De Beule (FC Daknam). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik kijk alvast zeer tevreden terug op de match tegen FC Sint-Niklaas” aldus Jens De Beule. “Op het kwartier kwamen we 1-0 achter, maar ondanks deze achterstand zijn we als ploeg ons ding blijven doen. Enkele minuten voor de rust hebben we dan de gelijkmaker gescoord en meteen na de herneming zijn we beginnen druk zetten. Op tijd van vijf minuten ging het van 1-2 naar 1-3. Hierdoor ontstond er veel ruimte en konden we nog de 1-4 en 1-5 op het scorebord zetten. Belsele kon van op de stip nog milderen. Ik ben alvast zeer trots op deze jonge groep.”

“Het geeft natuurlijk een geweldig gevoel als je in twee wedstrijden tien goals kan maken. Vooral voor onze spitsen is dit formidabel. Aanstaande zondag krijgen we met Bosdam Beveren nog een moeilijke tegenstander tegenover ons. Het is onze opdracht om onze reeks zonder nederlaag door te zetten en zo 2022 mooi afsluiten. Tegen Bosdam gaan we dan ook resoluut voor de drie punten, op ons eigen veld moeten we die drie punten thuis houden.

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam