PD Kruibeke is er ingeslaagd om, in de wedstrijd tegen WS Sombeke, de drie punten thuis te houden. Al vrij vroeg opende Jordy Huyghe de score en kort voor het uur maakte Jan Hubrechts er 2-0 van. De Kruibekenaars sluiten volgende week 2022 af op het veld van KSC Lokeren-Temse B.

Doelman Stijn De Ben (PD Kruibeke). Foto: GD.

“We hebben WS Sombeke slim opgevangen” stelt doelman Stijn De Ben. “We hebben hen aan de bal gelaten en op het juiste moment toegeslagen. Ik heb één keer de meubelen moeten redden, dat was op een afstandsschot. Voor het overige heb ik, dankszij een uitstekende achterlijn, geen werk meer gehad. WS Sombeke is zeker een goed voetballende ploeg, maar wij houden de punten thuis.”

“Als ik terugblik op het verloop van de huidige competitie dan hadden we, volgens mij, van de zes gelijke spelen er zeker drie kunnen winnen. Dan hadden we in het klassement ook op de juiste plaats gestaan.”

“Volgend weekend spelen we inderdaad tegen SC Lokeren-Temse B. We doen er goed aan om op onze hoede te zijn, want dat is zeker geen slechte ploeg. Na de overwinning tegen WS Sombeke gaan we echter met veel vertrouwen naar daar.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke