De dames van JTV Dero Zele-Berlare wisten de laatste competitiewedstrijd van het jaar winnend af te sluiten. Na een enorm spannende wedstrijd wonnen ze met 3-1 van Eevoc Ertvelde-Evergem A. Komend weekend nemen ze het voor de beker op tegen reeksgenoot Mevoc Meerbeke.

Jent’l Stuer (JTV Dero Zele-Berlare dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De match tegen Eevoc kende zeker en vast een spannend verloop, met aan beide kanten soms wat ups en downs” aldus Jent’l Stuer. “We zijn dan ook enorm blij dat we op het eind van de wedstrijd aan het langste eind konden trekken.”

“In de eerste helft van de competitie hebben we dat soms te weinig kunnen doen. Als we de voorbije periode bekijken dan hebben we vaak sets verloren met slechts enkele punten verschil. We hopen er alvast op dat dit na de winterstop beter zal lukken. Het op elkaar inspelen heeft iets langer geduurd dan we hadden gehoopt. Hopelijk zijn we nu vertrokken en gaat het enkel nog maar in stijgende lijn. Sommige ploegen zijn te hoop gegrepen, daar zijn we ons van bewust. Dat neemt niet weg dat we tegen de ploegen die net boven ons staan er alles gaan aandoen om in de terugronde puntjes te rapen.”

“Laat ons daar zaterdag al maar mee beginnen in de bekermatch tegen Meerbeke. Het is een ploeg die het dit seizoen verrassend goed doet. We gaan er alles aan doen om ons vel duur te verkopen en beter te doen dan in de heenronde. Uiteraard is een bekermatch altijd iets speciaal, wie weet kunnen we iets forceren of kunnen we het hen toch moeilijk maken.”

Volleybal – 3de nationale (V) – JTV Zele-Berlare