Het is inmiddels al van drie december geleden dat de dames van Gimm-e Waasland-Kruibeke nog een competitiewedstrijd hebben afgewerkt. De honger is dan ook groot om zondag aan de slag te gaan tegen de buren van VT Temse A.

Coach Jeroen Muyldermans (VC Gimm-e Waasland Kruibeke A). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Op zich ben ik wel tevreden over onze heenronde, aangezien we mooi halverwege het klassement staan” luidt het bij coach Jeroen Muyldermans. “Het was alleen iets te wisselvallig, met zowel positieve uitschieters als dieptepunten. Jammer genoeg hebben we de heenronde, begin december, niet goed kunnen afsluiten. Gelukkig hebben we eind december nog twee goeie bekermatchen gespeeld, matchen waarin we een goed niveau hebben gehaald.”

“Inmiddels kijken we enorm uit naar de match van zondag tegen Temse. Dat is een echte derby en dat is toch altijd speciaal. In de heenronde hebben we tegen hen een super goede match gespeeld en met 1-3 gewonnen. Dat hadden ze in Temse wellicht niet verwacht. Ik ben er dan ook zeker van dat ze dubbel gemotiveerd zullen zijn, net als wij natuurlijk. Het is enkel nog wat afwachten hoe beide ploegen voor de dag zullen komen zo midden in de examens.”

Volleybal – Promo 1 (V) – VC Gimm-e Waasland Kruibeke A