3P Voetbal – VKS Hamme- Zogge: iedereen is fit

3P Voetbal – Robur: Yenthe De Cock is geelgeschorst. Joppe Gobel, Gilles Rasschaert en Lennert Van Lijsebetten hebben examens. Aleks Malusha is ziek

3P Voetbal – FC Hoogeinde: Gianni Reho en Yannick Van Mullem zijn geelgeschorst.

3P Voetbal – SVE Bazel: Bas De Bouw herstelt van een enkelblessure. Tite Kisoka en Jonas De Maeyer hebben ganse maand examens. Nick Pieters is twijfelachtig. Joris De Paep is er niet bij tegen zijn ex-club. Hij sukkelt al een tijdje met een achillespeesblessure.

3P Voetbal – FC Bosdam: Federic Samson is nog steeds herstellende van zijn blessure. Matthias De Raedemaecker, Maxim Dhondt, Arne Rottier, Tibo Neveux, Seppe Steenhuyze en Seppe Raets zijn afwezig vanwege examens. Alessandro Vertenten is onzeker. Tijani Schollaert is geblesseerd.

3P Voetbal – FC Baasrode: Filip-Jan Schoenaerts, Lothar Blommaerts en Brent Redant zijn geschorst. Mathijs Van Boven en David Camacchio zijn geblesseerd

3P Voetbal – FC Eksaarde: Sven De Backer is geschorst. Pelle Knapen is geblesseerd en Jeff Verdoodt is door studies ook niet inzetbaar.

3P Voetbal – HRS Haasdonk B: Jari Frihem, Robbe Vercouteren, Quinten Robert, Gaetan Charlier en Thomas van der Meiren zijn geblesseerd. Lohengrin De Deurwaarder is geschorst

3P Voetbal – KAV Dendermonde: Tibo Hermans is geschorst. Xander Decoene en Arne Poppe zijn geblesseerd.

3P Voetbal – KSK Klinge: zowel de trainersstaf als de spelerskern hebben bijgetekend voor volgend seizoen. Voor de wedstrijd tegen Doorslaar B is iedereen fit.

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Khalid Soussan is geschorst en Jaro Buggenhout is afwezig

3P Voetbal – SV Blauw Wit Temse: Jonas Heuvinck, Laurens De Maeyer en Arno Weyn hebben hun overeenkomst verlengd.

3P Voetbal – SV Blauw Wit Temse: Jens De Coninck is geschorst

3P Voetbal – KOFC Rupelmonde: D’Eer, Van Havere en Vandermeiren zijn geblesseerd

3P Voetbal – Svelta Melsele B: iedereen is inzetbaar

3P Voetbal – FC Sint-Niklaas: Ronan Polfiet en Evangelo Maes zijn niet inzetbaar. Niels De Boeck verdedigt volgend seizoen opnieuw de kleuren van FC Sint-Niklaas.

3P Voetbal – OB Lebbeke: