In de wedstrijd tegen KSK Kallo zag het er in het openingskwartier niet goed uit voor Sinaai. Na amper elf minuten stond het namelijk 0-2 voor de bezoekers. Uiteindelijk wisten ze deze situatie nog om te keren en met 4-2 te winnen.

Mathijs Gerets (H. Sinaai). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het klopt dat de wedstrijd tegen Kallo niet begon zoals we gehoopt hadden” aldus Mathijs Gerets. “Na goed elf minuten stonden we 0-2 achter en als we eerlijk zijn moeten we durven stellen dat we als ploeg veel te laks gestart zijn. In het openingskwartier zagen we een veel gretiger Kallo.”

“Na de 0-2 zijn we dan wakker geschoten en hebben we goed voetbal gebracht. Kort voor de rust werd het via Jelle Meiresone 1-2 en die goal gaf ons het gevoel dat we er nog zouden overgaan. In de tweede helft hebben we continu op de speelhelft van Kallo gevoetbald. Het resultaat was dat we nog driemaal hebben kunnen scoren, ook verdedigend zijn we niet meer in de problemen gekomen.”

“Volgend weekend staat de verplaatsing naar Zaffelare op het programma. Ieder jaar is dit een zeer moeilijke verplaatsing, we zullen op ons best moeten zijn als we daar resultaat willen halen. Als ik naar de competitie kijk dan lijkt het dat de titel vrijwel zeker naar SKL Doorslaar gaat. Dat is een heel sterke ploeg, die de laatste maanden geen steken heeft laten vallen. Het blijft voor ons belangrijk om het seizoen zo sterk mogelijk te eindigen, om op die manier scherp de eindronde te kunnen aanvatten.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – H. Sinaai